7. Rijeka Tattoo Expo FAQ / odgovori na često postavljana pitanja

Dragi posjetitelji, donosimo vam odgovore na pitanja koja nam često postavljate na FB stranici vezana za konvenciju te tetoviranje na istoj. Nadamo se da ćete pronaći informacije koje tražite, a za sva dodatna pitanja obratite nam se u inbox!

1. MOGU LI SE NARUČITI ZA TETOVIRANJE NA KONVENCIJI?
Naravno, ali ne prijavljujete se organizatorima već tattoo artistu kod kojeg se želite tetovirati. Na dnevnoj bazi predstavljamo artiste koji će sudjelovati na ovogodišnjoj konvenciji a cijeli popis artista možete naći i na našem webu na linku https://rijekatattooexpo.com/artisti…. Odaberite željenog artista i kontaktirajte ga u inbox te se direktno s njim dogovorite za termin i sve ostale detalje. Naručite se na vrijeme!

2. JESU LI NA KONVENCIJI CIJENE TETOVIRANJA POVOLJNIJE?
Cijene tetovaža odlučuju sami artisti, RTE team ne utječe i ne sudjeluje u kreiranju cijena. Najbolje je da odaberete jednog ili nekoliko artista za koje ste zaintresirani, javite im se direktno s upitom i pitate za cijenu tetovaže koju bi željeli. Na kraju se odlučite za artista koji vam odgovara i dogovorite svoj termin.


3. ŽELIM TETOVIRATI (MOTIV) NA (DIO TIJELA). KOJA JE CIJENA I KADA SE MOGU NARUČITI?
Rijeka Tattoo Expo nije tattoo studio te mi ne nudimo usluge tetoviranja, već tattoo konvencija koja okuplja tattoo artiste iz 10 zemalja. Za sva pitanja vezana za tetovaže obratite se direktno tattoo artistu, a ako ste neodlučni i niste sigurni koga bi odabrali za željeni motiv i/ili vrstu tetovaže – javite nam se u inbox i mi ćemo vam rado pomoći u odabiru artista.

4. MOGU LI DOGOVORITI TETOVIRANJE NA SAMOJ KONVENCIJI BEZ NARUČIVANJA UNAPRIJED?
Neki artisti će biti dostupni za walk in tetovaže, međutim to ne garantira da ćete odmah dobiti željeni termin. Preporučamo da dođete već prvi dan konvencije, u petak 24.11.2017 i to što ranije kako bi sa željenim artistom dogvorili svoj termin u naredna dva dana. Artisti koji imaju slobodne termine će iste i objavljivati u event 7. Rijeka Tattoo Expo. (link https://www.facebook.com/events/113…)

5. KOLIKA JE CIJENA ULAZNICE ZA 7. RIJEKA TATTOO EXPO I GDJE SE KUPUJU ULAZNICE?
Jednodnevnu ulaznicu možete kupiti po cijeni od 30,00 kn, a festivalsku odnosno ulaznicu koja vrijedi za sva 3 dana konvencije po cijeni od 50,00 kuna. Ulaznice se mogu kupiti od prvog dana trajanja konvencije, na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Pri kupnji obavezno napomenite ako želite trodnevnu ulaznicu.

6. MOGU LI NA RIJEKA TATTOO EXPO DOĆI S DJETETOM?
Naravno. Rijeka Tattoo Expo iz godine u godinu radi na sve većoj ponudi dodatnog sadržaja pa tako ove godine, točnije u nedjelju 26.11.2017. u suradnji s Vijećem mladih Benčić održati će se i posebna radionica isključivo za djecu. Više informacija o tome donosimo uskoro pa pratite naše objave na Facebook stranici.

7. KAKO MOGU DOĆI DO SPORTSKE DVORANE KOSTRENA?
Ukoliko na 7. Rijeka Tattoo Expo iz Rijeke autobusnim prijevozom, na linku https://www.autotrolej.hr/att/wp-co… se nalazi raspored vožnje linija 10 i 10a koje voze za Kostrenu. Preporučamo da idete linijom 10a budući da je autobusna stanica odmah uz Sportsku dvoranu Kostrena gdje se održava konvencija. Moguće je doći i linijama 27 i 29 koje stanu na glavnoj cesti te je potrebno spustiti se u smjeru mora cca 2-3 minute hoda. Linija 10 prometuje gornjom cestom kroz Kostrenu pa je malo veća udaljenost. Ukratko – hvatajte 10a ili eventualno 27 i 29.
Ukoliko dolazite osobnim automobilom – Sportska dvorana Kostrena ima svoj besplatni parking! U slučaju popunjenosti, najbliži parking je ispred škole, koja se nalazi odmah uz Sportsku dvoranu. Sve na nekoliko koraka.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite.
Vaš
Rijeka Tattoo Expo team