Burlesqua Celeste de Moriae nastupa na Rijeka Tattoo Expo 2015!

Celeste de Moriae ­- Nebeska božica sudbine, podrijetlom s otoka Cresa, rodila se i živi u Njemačkoj, na relaciji između Ulma i Stuttgarta.

Već s 15 godina Celeste je započela svoju pjevačku karijeru nastupajući sa vlastitim bendom, a u narednom periodu i drugim live grupama. U početcima se većinom bavila rock glazbom, a sada preferira jazz, blues i swing. Paralelno glazbi počinje raditi i kao foto model, a sa 19 godina i kao plesačica. Sada, već više od 17 godina, nastupa kao show girl odnosno show dancer diljem Europe. U svom plesnom repertoaru kao burlesque plesačica Celeste ima razne točke, a što je pripremila za Rijeku, ostat će tajna do samog nastupa.

Prije nego svojim nastupom nedvojbeno oduševi posjetitelje i sudionike Rijeka Tattoo Expo-a, Celeste de Moriae ­sudjelovati će na brojnim velikim eventima:

04.-05.09. – Tattoo Convention Reutlingen, GER
12.09. – Como Lake Burlesque Festival, IT
28.09. – Galway Burlesque Festival, IRL
20.11. – Glasgow Festival of Burlesque, UK

Nastup vrhunska profesionalka Celeste de Moriae dodatan je razlog da posjetite Rijeka Tattoo Expo od 11. do 13. prosinca 2015., i budite dio ovog nesvakidašnjeg i atraktivnog performansa koji će burlesque plesačica osmisliti i pripremiti posebno za nas.

Više informacija, snimke nastupa te fotografije Celeste de Moriae možete pronaći na:

Facebook profilu: https://www.facebook.com/celeste.de.moriae
You Tube profilu: https://www.youtube.com/channel/UCwcZPa2kPyNTCRMnID1QnPQ
Web stranici: http://www.celestedemoriae.com/index.html