Izbor za Miss Pin-up u Rijeci

U sklopu Rijeka Tattoo Expoa, Bodyart.si organizira izbor za Miss Pin-up, koji će se održati u subotu 12. prosinca u prostoru ex Bernardi u Rijeci.

Pin-up stil i kultura nerijetko je usko povezan sa tattoo scenom, pa zato i ne čudi da se upravo na tattoo konvencijama diljem Europe održavaju ovakva natjecanja ili modne revije.

Bodyart.si, prva slovenska revija za ljubitelje tetovaža, body piercinga i ostalih umjetnosti na tijelu, izbor za Miss Pin-up u Sloveniji organizira već dulji niz godina. U Rijeku dolaze po prvi put i traže modele koji su zainteresirani za sudjelovanje.

Naravno, kao i kod svakog natjecanja i na ovome su osigurane bogate i raznolike nagrade. Da ne otkrijemo sve, reći ćemo samo da tri finalistkinje iz Rijeke osvajaju nagrade u vrijednosti od dvjesto eura. Sponzor kozmetičke nagrade natjecanja je Oriflame. Osim toga, sudionik Rijeka Tattoo Expo, Dino Helvida, sponzorski se uključio te sve tri finalistkinje osvajaju besplatano piercanje (nakit nije uključen), dok Udruga Ri Rock  finalistkinjama poklanja majicu 37. Ri Rock festivala.

Osim toga, trima riječkim odabranicama Bodyart.si također osigurava sudjelovanje, prijevoz i smještaj na konačnom izboru Miss Pin-up u Ljubljani na Slovenia Tattoo Convention u travnju 2016. godine.

U finalu, Miss Pin-up uz brojne druge nagrade osvaja i vikend paket u Italiji za dvije osobe, a lokacija ostaje tajna do samog finala 2016. u Ljubljani.

Prijaviti se možeš i ti i to vrlo jednostavno i brzo putem web stranice tako da ispuniš prijavnicu. Ono što slijedi jest da te organizatori natjecanja kontaktiraju i dogovore detalje, a zatim 12. prosinca nastupaš na Riječkoj tattoo konvenciji!