Natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo

Rijeka Tattoo Expo i Udruga moto klub Fluminense Riders raspisuju Natječaj za najbolju fotografiju  snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo (22.-24.11.2019.).

Fotografije trebaju biti u JPG formatu pojedinačne veličine fotografije (datoteke) ne veće od 4 MB i 300 dpi rezolucije. Autor može prijaviti najviše pet (5) fotografija koje moraju biti istovjetno potpisane kao i na prijavnici, prvo redni broj, ime i prezime pa naziv fotografije, primjerice: 1_MarkoMarković_Tattoo.

Svi autori moraju ispuniti i poslati prijavnicu. Krajnji rok dostave fotografija je 31. prosinca 2019.

Autori ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuje da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija. Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

Povjerenstvo će odabrati jednu fotografiju koja će biti proglašena najboljom, dok će za izložbu odabrati još minimalno deset fotografija koje će dobiti priznanje. Mjesto i vrijeme održavanja izložbe bit će naknadno objavljeno.

Nadamo se velikom odazivu jer najbolja fotografija biti će nagrađena, a uz nju odabrat ćemo još minimalno deset fotografija koje će imati priliku biti prikazane na izložbi iduće godine, kao i na velikom desetom jubilarnom izdanju konvencije.

Prijavi se OVDJE!