OTM tattoo mašinica poklon za Best of show Rijeka Tattoo Expo 2015.!

Ove godine Rijeka Tattoo Expo, pod pokroviteljstvom Ognjena Popovića- Okca, za najbolju tetovažu na konvenciji (Best of show) daruje OTM tattoo mašinicu, napravljenu baš za našu konvenciju.

Ognjen Popović-Okac u tattoo svijet ušao je davne 1999. godine, a kako sam kaže, zbog nemogućnosti kupnje visokokvalitetnog „alata“ za tetoviranje, počinje se zanimati i za tehničke strane ovog posla. Ove godine Okac obilježava četiri godine u proizvodnji tattoo mašinica.

OTM proizvodi elektromagnetne tattoo mašine. Držeći se načela starih majstora, Okac je pokušao stvoriti tattoo stroj/alat koji prvi zadovoljavaju tehničku stranu. Okac kaže da mu je osobito važna interakcija s tattoo artistom, tako da optimalno može izgraditi alat koji će korisnika zadovoljiti tehnički i estetski. Također, OTM se bavi i servisiranjem postojećih alata, naravno u skladu s tehničkim mogućnostima – vrstom materijala, kvalitetom izrade okvira i slično. OTM u ponudi ima i popratni materijal za mašine -“činč” prelazi, kablovi, pedale, clipcord kablove, adaptere itd.

Okac će na Rijeka Tattoo Expo gostovati sva tri dana te ćete mu se moći obratiti sa svim pitanjima, kao i kupiti njegove mašinice. Sve informacije o OTM tattoo mašinama možete pronaći na web i Facebook stranici.