Zahvale pokroviteljima, sponzorima i medijskim partnerima

5. Rijeka Tattoo Expo ove je godine imao podršku brojnih institucija, manjih i većih, kao i pojedinaca i ugostitelja. Dokaz je to kako je prepoznata važnost i pozitivan utjecaj ove manifestacije za Grad Rijeku.

Rijeka je oduvijek bila grad poznat po jakoj alternativnoj sceni u koju spadaju brojne subkulturne skupine, a tattoo scena svakako je jedna od njih. U Rijeci je otvoren treći po redu tattoo salon u Hrvatskoj, iz Rijeke potječe body suspension scena koja se proširila u ostale dijelove naše zemlje, ali i ostatka Balkana. U Rijeci je 2010. godine održana prva hrvatska tattoo konvencija.

Prezentirajući i ističući sve te i ostale činjenice koje Rijeka Tattoo Expo čine velikim trodnevnim događajem, prije svega moramo se zahvaliti Gradu Rijeci, Odjelu za kulturu, koji je odmah prepoznao ovaj događaj kao zanimljiv i kvalitetan te nam pružio  punu potporu. Naime, prostor u kojem se održala 5. riječka konvencija tetoviranja pripada Grad Rijeci i svrha mu je upravo za održavanje sajmova, konferencija, manifestacija, sastanaka i slično, a koji imaju kulturnu važnost za grad. Ponosni smo što smo se našli u toj skupini!

grad-rijeka-logo

Nadalje, tu je i Turistička zajednica Grad Rijeke, koja je također uvidjela kako naš grad može imati višestruke koristi od održavanja manifestacije Rijeka Tattoo Expo. Sukladno tome, zahvaljujemo na pruženoj potpori.

Osim navedenih institucija zahvaljujemo se i našim sponzorima:
– Monster energy drink
– McDonalds Rijeka
– Pizzeria Maslina Rijeka
– Snjeguljica Kostrena (torte i kolači)
– Sailor Jerry rum
– Rakhia bar
– Outdoor akzent
– OTM
– Badaku studio
– Barber shop Rijeka

Vrlo važnu podršku pružili su nam i naši mediji, prije svega medijski partneri manifestacije Rijeka Tattoo Expo, kojima zahvaljujemo na profesionalnosti i odrađenim najavama i prilozima:
– Moja Rijeka, multimedijalni portal Grad Rijeke
– Radio Rijeka
– Kanal Ri
– Soundset Trsat
– Rijeka Klik
– Teklić
– Rijeka Danas
– Fiuman

Zahvale idu i ostalim medijima koji su pokazali interesi i uvidjeli zanimljivost da poprate naš događaj, a izdvojiti moramo Novi list, koji je popratio i Pinup natjecanje te internetski radio – Radio 051.
A tu su i riječki fotografi koji su prihvatili naš poziv da svojim fotografijama daju veću vidljivost događaju, a zauzvrat naprave zanimljive i jedinstvene fotografije, jer jednom godišnje imaju priliku fotografirati tattoo umjetnike na djelu. Hvala vam na tolikom odazivu i predivnim umjetničkim fotografijama.

I na kraju, ako smo nekoga izostavili, nemojte se uvrijediti, toliko je bilo podrške sa svih strana na što smo izuzetno ponosni! I još jedno VELIKO HVALA svima koji su na bilo koji način doprinijeli 5. Rijeka Tattoo Expou, bilo svojim radom, sudjelovanjem ili posjetom!