Petak: Potraga Za Blagom

Pustolovinu i avanturu na 7. Rijeka Tattoo Expo donosi nam interaktivna i zabavna nagradna igra pod nazivom “Potraga za Blagom”. Pošto se Rijeka Tattoo Expo održava u primorju tako prigodno otvaramo pravu piratsku potragu za blagom!

Naime, za one željne dobre zabave priređen je ovaj specijalni program gdje će se prvih 10 prijavljenih natjecatelja zaputiti u avanturu potrage za kovčegom punim bogatih nagrada:

????1. MJESTO
1x Lettering tattoo 5×5 cm by River Ink Tattoo
1x putovanje u Graz za dvije osobe by Fantasia Travel
1x ulaznica na 39. RI ROCK Festival by Ri Rock
1x ulaznica na Dark “O” Metal Fest by Ri Rock
2x konzumacija pića na 7. Rijeka Tattoo Expo

????2. MJESTO
1x 30% popusta na izradu tetovaže by River Ink Tattoo
1x Gel manikura + pedikura by RTE Beauty Corner
1x ulaznica na Dark “O” Metal Fest by Ri Rock
Monster Energy drink

????3. MJESTO
1x ulaznica na 39. RI ROCK Festival by Ri Rock
1x majica 7. Rijeka Tattoo Expo
Monster Energy drink

Natjecateljima će biti uručene koverte koje će sadržavati mapu zadatka koje svaki natjecatelj mora ispuniti kako bi napredovao u igri i došao do finalnog cilja to jest piratskog blaga starog 400 godina. Natjecatelji će morati uključiti svoj istraživački duh, maštu te posjedovati snalažljivost, a mi im obećajemo mnoštvo dobre zabave.Pirat koji prvi završi zadatke osvaja glavnu nagradu, a pripremljene su i utješne nagrade za svakog natjecatelja. Naš host i okrutni pirat Kapetan Kralj Zla vodit će natjecatelje kroz igru te uz svoj tim opasnih moreplovaca provjeravati ispravnost i fair play svih igrača. Pustolovina za pirate starta s glavne bine u velikoj dvorani u petak točno u 16:30 sati, a prijave za nagradnu igru otvaraju se na info pultu u 15:00 sati i traju sat vremena gdje je potrebno upisati puno ime i prezime natjecatelja.

Neka najgori pirat pobjedi i osvoji slavu sedam mora najgoreg pirata koji je jahao valovima. Hoist the colors and bring up the rum!