Dragi posjetitelji, donosimo vam odgovore na pitanja koja nam često postavljate na FB stranici vezana za konvenciju te tetoviranje na istoj. Nadamo se da ćete pronaći informacije koje tražite.

10. RIJEKA TATTOO EXPO
26.-28.11.2021. Sportska dvorana Kostrena
RADNO VRIJEME:
Petak: 12-22 h
Subota: 12-22 h
Nedjelja: 12-20 h
Cijena ulaznica:
Jednodnevna: 30,00 kn
Trodnevna: 50,00 kn
Cijena testiranja: 20,00 kn

Ulaznice se kupuju isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena, pretprodaje NEMA!

10. RIJEKA TATTOO EXPO moći će prisustvovati osobe koje posjeduju digitalnu EU COVID potvrdu.
EU digitalna COVID potvrda obuhvaća potvrdu ako ste cijepljeni, ako imate negativan test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19.
Izvor: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/

🔵Testiranje za osobe bez COVID potvrda biti će dostupno na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena po subvencioniranoj cijeni od 20 kuna. Test koji se napravi na 10. Rijeka Tattoo Expo vrijedi samo za posjet konvenciji, ne vrijedi za druge ustanove.

🔵 Posjetitelji su obavezni dezinficirati ruke pri ulasku, nositi zaštitnu masku tokom boravka na konvenciji te održavati razmak.
🔵Potrebno je strogo pridržavanje epidemioloških mjera koje su trenutno na snazi u RH do 30. studenog.

 

 1. MOGU LI SE NARUČITI ZA TETOVIRANJE NA KONVENCIJI?

Naravno, ali ne prijavljujete se nama organizatorima već tattoo artistu kod kojeg se želite tetovirati. Na dnevnoj bazi predstavljamo artiste koji će sudjelovati na ovogodišnjoj konvenciji. Odaberite željenog artista i kontaktirajte ga u inbox te se direktno s njim dogovorite za termin, cijenu i sve ostale detalje. Naručite se na vrijeme!

 1. JESU LI NA KONVENCIJI CIJENE TETOVIRANJA POVOLJNIJE?

Cijene tetovaža odlučuju sami artisti, RTE team ne utječe i ne sudjeluje u kreiranju cijena. Najbolje je da odaberete jednog ili nekoliko artista za koje ste zainteresirani, javite im se direktno s upitom i pitate za cijenu tetovaže koju bi željeli. Na kraju se odlučite za artista koji vam odgovara i dogovorite svoj termin.

 1. ŽELIM TETOVIRATI (MOTIV) NA (DIO TIJELA). KOJA JE CIJENA I KADA SE MOGU NARUČITI?

Rijeka Tattoo Expo nije tattoo studio, već trodnevni događaj koji okuplja tattoo artiste iz brojnih zemalja. Za sva pitanja vezana za tetovaže obratite se direktno tattoo artistu kojeg ste odabrali.

 1. MOGU LI DOGOVORITI TETOVIRANJE NA SAMOJ KONVENCIJI BEZ NARUČIVANJA UNAPRIJED?

Neki artisti bit će dostupni za walk in tetovaže, međutim to ne garantira da ćete odmah dobiti željeni termin. Opcija walk in-a je najčešće dostupna za manje tetovaže, što znači ako želite raditi primjerice cijelu ruku trebali bi ste svoj termin definirati dosta ranije. Ukoliko ipak želite sve dogovoriti na konvenciji, preporučamo da dođete već prvi dan i to što ranije kako bi sa željenim artistom dogovorili svoj termin u naredna dva dana.

 1. ŽELIM BITI MODEL NA KONVENCIJI…

Biti tattoo model na konvenciji ne znači da je vaše tetoviranje besplatno. To također može i biti slučaj, ali najčešće nije, a sve ovisi o samim tattoo artistima. Mi kao organizatori konvencije ne primamo prijave za tattoo modele, već se za to obraćate artistima direktno.

 1. KOLIKA JE CIJENA ULAZNICE ZA RIJEKA TATTOO EXPO I GDJE SE KUPUJU ULAZNICE?

Jednodnevnu ulaznicu možete kupiti po cijeni od 30,00 kn, a festivalsku odnosno ulaznicu koja vrijedi za sva 3 dana konvencije po cijeni od 50,00 kuna. Ulaznice se mogu kupiti isključivo od prvog dana trajanja konvencije, na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Pri kupnji obavezno napomenite ako želite trodnevnu ulaznicu.

 1. KOJE JE RADNO VRIJEME KONVENCIJE?

  Petak: 12:00 do 22:00

  Subota: 12:00 do 22:00

  Nedjelja: 12:00 do 20:00

 2. TREBAM LI IMATI COVID-19 POTVRDU KAKO BI POSJETIO KONVENCIJU?

  10. RIJEKA TATTOO EXPO moći će prisustvovati ISKLJUČIVO osobe koje imaju COVID-19 potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 h (neće vrijediti kućni test, već potvrda koju dobijete testirajući se kod liječnika). Testiranje za osobe bez COVID-19 potvrda biti će dostupno na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena uz plaćanje. COVID potvrda znači sve tri stavke ispod:

  – potvrda da ste cijepljeni (COVID putovnica)

  – potvrda o preboljenju (vrijedi 9 mjeseci, dobije se kod liječnika obiteljske medicine)

  – potvrda o negativnom testu (ako se testirate drugdje)

  Ukoliko se odlučite testirati na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena, NAPOMINJEMO da potvrda koju ćete kod nas dobiti vrijedi 48 sati i ISKLJUČIVO za manifestaciju 10. Rijeka Tattoo Expo što će na samoj potvrdi i pisati. Stoga planirajte svoj dolazak na konvenciju, naročito ako planirate biti sva tri dana – ponavljamo potvrda testiranja koje obavite kod nas vrijedi 48 sati! Dakle ne pokriva kompletno trajanje konvencije!

 3. KADA ĆE BITI OBJAVLJEN PROGRAM 10. RIJEKA TATTOO EXPO?

Program za 10. Rijeka Tattoo Expo objavit ćemo uskoro, a najkasnije do početka studenog. Moći ćete ga pronaći na našem webu te na društvenim mrežama.

 1. KAKO MOGU DOĆI DO SPORTSKE DVORANE KOSTRENA?

Ukoliko na Rijeka Tattoo Expo iz Rijeke autobusnim prijevozom, na linku L10_10A_27_29_29A_06.09.2021..xlsx (autotrolej.hr) se nalazi raspored vožnje linija 10 i 10a koje voze za Kostrenu. Preporučamo da idete linijom 10a budući da je autobusna stanica odmah uz Sportsku dvoranu Kostrena gdje se održava konvencija. Moguće je doći i linijama 27 i 29 koje stanu na glavnoj cesti te je potrebno spustiti se u smjeru mora cca 2-3 minute hoda. Linija 10 prometuje gornjom cestom kroz Kostrenu pa je malo veća udaljenost. Ukratko – hvatajte 10a ili eventualno 27 i 29.

Ukoliko dolazite osobnim automobilom – Sportska dvorana Kostrena ima svoj besplatni parking! U slučaju popunjenosti, najbliži parking je ispred škole, koja se nalazi odmah uz Sportsku dvoranu. Sve na nekoliko koraka. Adresa Sportske dvorane Kostrena je Žuknica bb, 51221 Kostrena.